© 2011 Brecht

Het regende een beetje…

Misschien is het ook wel eens leuk wat alledaagse dingen te plaatsen. Misschien dat ik binnenkort zelfs wel eens een rondje loop en de omgeving (ons huis, de campus, Kamworks etc) opneem om te laten zien. Maar deze post gaat ook over wat alledaags, alhoewel het mij nog steeds kan verbazen: de regen. Het regenseizoen is wat vroeg begonnen dit jaar toen we nog op de fiets zaten van KohKong naar hier regende het vaker op een dag en soms best een uur achter elkaar.  Hier in Srey Ampil regent het vooral aan het eind van de middag. Er komen wat wolkjes, dan een briesje, dan worden de woken donkerder en de wind harder. Nog donkerder en nog harder…

Totdat het echt stormt en de regen met bakken uit de lucht komt. Wat een geweld! En 15 minuutjes later is alles weer helemaal normaal. Alleen de modderplassen buiten herinneren nog aan de storm die net voorbij is.

Het filmpje hieronder heb ik vorige week vanuit het raam van ons kantoor geschoten met de telefoon. Erg korrelig en erg kort, maar Ik hoop dat het een beetje een indruk geeft.


rain seen form the office

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*