© 2011 Brecht

promotie

Ik zie dat het al een tijdje gelden is dat ik wat gepost heb.

Gebeurd er dan niks? Nee natuurlijk niet. Er gebeuren constant allemaal leuke dingen. We maken alleen de prioriteit niet om er allemaal berichten van te maken. Daarom heb ik gewoon allerlei leuke alledag foto’s op de fotopagina gezet. (klik op de link om naar het album te gaan). Allemaal met net genoeg uitleg er bij om er wat van te snappen.

no images were found

En ondertussen maak ik wat promotie.

  • Promotie voor onze e-mail service: ga naar de “blijf op de hoogte” pagina en je kan je e-mailadres opgeven zodat je gewaarschuwd wordt als wij een bericht op de site plaatsen. Handig toch?
  • Promotie voor de komende verhalen: Morgen brengen we Jeroen en Mira  en de kids naar Kampot. Een leuk tripje in hun oude en onze nieuwe auto.Woensdag komen we terug en trekken we gelijk in ons nieuwe huis om vrijdag al weer in te gaan pakken want we gaan komend weekend nar Kirirom. Een mooie berg/natuurpark in de buurt. Kamperen  in de hangmat en overdag rondjes door t bos op de MTB. Genoeg verhalen op komst dus.
  • En letterlijk promotie. Ik vond de titel “product manager consumer products” die nu op mijn visitekaartje staat al mooi. Maarom een aantal redenen is bedacht dat ik het dagelijkse rijlen en zeilen (schrijf je dat zo?) van onze “fabriek” in Sre Ampil ga aansturen. Dat verschilt zo veel van het takenpakket wat ik eerst had dat we een nieuwe functieomschrijving en en nieuw contract hebben getekend. “C.O.O.” ben ik nu officieel. Klinkt dat mooi of niet?

tot snel! Brecht

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*