© 2011 Jolanda

Activiteiten met de kinderen van het weeshuis en veel meer….

Hoi allemaal,
Goed om jullie af en toe even te updaten, zodat we zelf ook even terugkijken op wat we hier allemaal doen. Soms denken we namelijk dat er niet zoveel gebeurd, maar als we dan een kort verslag willen maken is dat altijd lastig. Daarom laten we sommige dingen maar weg:-) Om het kort te houden ga ik wat dingen opsommen van de afgelopen tijd.

– 2 weken geleden met 65 kids in 1 vrachtwagen en 1 pickup naar het strand geweest. Niet geheel om de hoek. 4,5 uur heen en terug. 4 uur ‘s ochtends stonden alle kids aangekleed en wel met lunchpakketje klaar om in te stappen. Allemaal achter in de vrachtwagen/pickup geladen en hoppah…rijden maar. Niks geen dvdspeler aan boord om de kinderen te vermaken. Gewoon een watergevecht tijdens het rijden tussen de kids van de ene auto met de kids van de andere auto. GEZELLIG! Ze vonden het geweldig.

– Vorige week samen met COLLT, een weeshuis uit Phnom Penh een sportdag georganiseerd voor alle kids gezamenlijk bij ons in Sre Ampil. 95 kids hebben zich de hele ochtend vermaakt met zaklopen, estafettes, hoepeldansen en een paar potjes voetbal. Ook weer een gezellige boel. Op de picosolwebsite meer…

– Gister weer op een spinningfiets gezeten…echt weer SUPER!! Ga binnenkort 1 ochtend les geven in de week…..om mee te beginnen:-)

– Verder lekker in de tuin bezig geweest met onze tuinvrouwen. Druk met het planten van bananenbomen.

– Enne ons huis ziet er bijna als nieuw uit….bijna alles gevervd en de tegels op het balkon vernieuwd.

– Oh ja en de weg aan het ophogen, want het lijkt wel een zwembad, de weg van ons huis naar ons werk. We nemen de fiets en de brommer nog, maar af en toe is het beter om een boot te nemen.

Groeten vanuit het rijstveld. Vergeet niet op de fotopagina te kijken voor foto’s van het weeshuis, verlate foto’s van onze mountainbiketocht in Kirirom NP.

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*