© 2011 Brecht

Er kunnen weer berichten achter gelaten worden!


Niet echt groot nieuws voor sommigen, maar ik ben er erg blij mee. Ik kreeg af en toe berichten via de mail dat commentaar plaatsen bij berichten niet meer lukte. Het viel me ook wel al een beetje op dat het aardig stil was. Het heeft even geduurd, maar ik heb het gevonden. (iets met een wp-comments-post.php file die zichzelf leeg had gemaakt en die ik moest vervangen) Anyway: Er kan weer vrolijk mee gebabbeld worden op de site en dat vind ik leuk want ik houd wel van feedback.

Nu ik toch over de site aan t babbelen ben: volgende op de lijst is dat ik nog wat cosmetische dingen wil verbeteren, lettergrootte staat me niet aan, tekst naast de berichten moet aangepast, dat soort neuzeldingen. Ik zal jullie niet bij elke wijziging op de hoogte stellen, maar hoop dat jullie het wel gaan merken 🙂 En als er tips zijn. graag.

Omdat een bericht geen bericht is zonder leuke foto: nog een overstromingscollage. Mooie foto’s maar ‘t is eigenlijk wel triest. Wegen gaan kapot, 15% van rijstoogst verloren, al meer dan 200 doden, hygiene in die ondergelopen wijken lijkt me ook niet alles…. Gelukkig schijnt t eind deze week te gaan zakken.

4 Comments

  1. Jasper
    Posted October 11, 2011 at 10:22 pm | #

    Joepie!
    Mooie foto’s trouwens!

  2. Dik en Ellen Hoogerv
    Posted October 11, 2011 at 11:34 pm | #

    Hallo Hallo Wat leuk deze blog en fijn dat het jullie zo geweldig goed gaat.
    We hebben een vraag een nichtje 29 jaar van ons vertrekt 11 dec a.s. op wereldreis en zal ook Cambodja aan doen. Zij zou ook wat vrijwilligerswerk onderweg willen doen en we hebben gezegd dat we contact met jullie zouden opnemen of jullie het goed vinden dat als ze bij jullie in de buurt is aan kan komen. Het is een vlotte meid heeft al heel wat over de wereld gereisd . Als jullie het goed vinden willen we graag jullie adres en telnr in Cambodja.
    Geniet van alles wat jullie mee maken want het leven kan ook (te) kort zijn!!!

    Groetjes Dik en Ellen Hoogervorst Veldhoven

  3. Erna
    Posted October 16, 2011 at 12:40 am | #

    Hoi beste mensen,
    Goed om te lezen dat alles goed gaat met jullie. Het zal wel stil zijn in huize Zwetsloot nu Suzan ook voor een paar maanden weg is. Met ons ook alles goed.
    Heel veel groeten, Erna.

  4. anja maijenburg
    Posted October 17, 2011 at 6:41 pm | #

    he jolanda en brecht hoe is het met jullie .
    met mij gaat het goed hoor .
    wil het nog een beetje lukken daar?
    ik kijk regelmatig op de site en blijf zo op de hoogte .
    het zijn mooie foto,s die ik iedere keer zie .
    veel geluk en gezondheid ik meld me wel weer een keer . doeidoei anja

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*