© 2012 Jolanda

Rietriejee tjnam tmay pipoandoppie

Oftewel: Happy new year!

Pff waar gaan we beginnen? Vier dagen met Wil en Corinna optrekken is leuk! Ze hebben een dagboek wat inmiddels vol is, dus als jullie alle verhalen willen weten, even het dagboek opvragen:-). Ik houd het bij de verkorte versie.

Oudjaarsdag, een fiesttochtje naar Phnom Penh, de marktjes bezoeken, een verjaardag (met spelletjes) bij Tra en uiteindelijk langs de riverside een Cambodjaanse picknick tot aan het nieuwe jaar. Iedereen een geweldig nieuwjaar wensen (Rietriejee tnam tmay pipoindoppie) en even terugkijken op afgelopen jaar……wat een mooi jaar hebben we achter de rug! Wat fotootjes van oudjaarsdag:

no images were found

Op naar het volgende mooie jaar en dan meteen maar goed beginnen! 1 Januari, met Wil en Corinna in Tracktor Tom met de fiesten achterin op naar Kirirom NP. Daar geweldig mountainbiken, Tracktor Tom vastrijden en niet meer los krijgen op een plek waar niemand was te vinden om ons te helpen, compleet onder de modder opgeven dat we Tom niet los gaan krijgen en wild kamperen in onze hangmatten.

Dag 2 een afdaling die we iets onderschat hadden. 10 km afdalen, zou toch binnen een uur moeten kunnen??! We zijn 3 uur bezig geweest, hebben hier en daar wat schaafwonden en blauwe plekken opgelopen, maar we kunnen terugkijken op een afdaling die we nooit vergeten.

Onze nieuwjaarsduik hebben we op dag 3 “gedoken”. Een schitterende waterval tussen de bananenbomen, rondslingerende lianen en allerlei andere jungleachtige bomen.

Kortom een heel goed begin van het nieuwe jaar! We wensen jullie een mooi, gezellig, goed en gezond nieuwjaar toe!

Kus Brecht en Jolanda

 

6 Comments

  1. Linda
    Posted January 7, 2012 at 4:18 pm | #

    Hi Jolanda & Brecht,

    Voor jullie ook Selamat Tahun Baru oftewel Gelukkig Nieuwjaar!
    Weer ontzettend leuke verhalen en weer hele mooie foto’s…

    Toedels & X, mamarazzi 🙂

  2. Jasper
    Posted January 9, 2012 at 3:07 pm | #

    Cool! Wel een beetje weinig foto’s van het vastlopen en lostrekken van Tom!

  3. Brecht
    Posted January 9, 2012 at 8:49 pm | #

    Hey Jasper,

    Daar zijn hele video’s van! Probeer het hier voor iedereen interessant te houden, dus niet te veel auto-foto’s 😉 Baalde wel als een stekker dat ik de lier nog niet gerepareerd had, daarmee waren we zo los geweest. Had twee uur graven en veel onrust gescheeld… Met je bezoek ver van de bewoonde wereld vast zitten gaf me wel wat zorgen hoor!

  4. wanda
    Posted January 11, 2012 at 6:09 pm | #

    Hey gasten,

    Dat ziet er heel gezellig uit!! Ook wel zwaar eigenlijk, gelukkig hebben jullie hele sportieve gasten nu, kan je zo’n uitje wel doen. Wat leuk om Wil en Corina zo op die foto’s te zien. Zo sta je te curlen op het ijs en zo crossen ze door de jungle:-)

    Geniet ervan jongens!

    Dikke kus wan

  5. Posted January 15, 2012 at 2:54 am | #

    Fijne Foto’s Koppel van der Laan.

  6. Theo
    Posted May 4, 2012 at 10:04 am | #

    zo wat laten jullie en mooie indruk zien van het land

    gr de buurtjes

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*