© 2012 Brecht

Lekker klussen

Belofte maakt schuld: op Facebook beloofd om ook eens wat werkfoto’s te plaatsen zodat het niet lijkt of we alleen maar vakantie hebben. Vandaag een aardig fotogeniek momentje dus gelijk maar de camera gepakt.

De vrachtwagen was terug gekomen uit Sihanoukville met een schakelprobleempje. Dat bleek al snel een groter probleem, dus de hele bak moest er af. En dat staat gelijk aan veel boutje los draaien op onmogelijke plekken, vies worden van onder de auto door te kruipen, je handen open halen aan het chassis of motor als je sleutel van de kop schiet, eindeloos prutsen aan echt vastgelopen bouten, veel meer tijd kwijt zijn dan je denkt, veel vloeken, veel zweten…. heerlijk!

Na weken lang me vooral druk gemaakt te hebben om accounting en alleen maar kantoor dingen te doen echt heel fijn om weer eens lekker aan een auto te klussen. De foto’s zijn misschien wat technisch en zullen de meesten minder aan spreken dan ondergaande zonnen of lachende Khmer kindjes. Maar ik weet dat er fans meekijken, dus ik plaats ze toch!

4 Comments

  1. Jasper
    Posted March 1, 2012 at 5:13 pm | #

    En de vork die het druklager indrukt nog heel?

  2. Sjoerd
    Posted March 1, 2012 at 6:04 pm | #

    Leuk klusje. Drukgroep is wel echt stuk inderdaad.

  3. Brecht
    Posted March 1, 2012 at 8:11 pm | #

    Vork zag er zo op t eerste gezicht nog aardig uit, maar goede tip: zal m nog eens nader bekijken. Nu hopen dat (totaal auto-ongeschoolde) collega morgen met de goede nieuwe onderdelen aan komt en we alles weer in elkaar kunnen zetten.Heb beloofd van t weekend iemand er mee te verhuizen 🙂

  4. Thijs
    Posted March 12, 2012 at 10:24 pm | #

    Mooi spul daar! Koppeling is iedergeval wel goed gebruikt! Uniek dat er enkele veren kapot zijn, dat zie je niet vaak! Ik wilde je nog een tip geven over het smeren van de as, maar de koppeling zal vast niet het enige zijn wat zo nu en dan wat kraakt. 😛

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*