© 2012 Brecht

Tribute to Tom

Tom is weg, onze ’87 Landcruiser, Tractor Tom gedoopt door stagiair Kris, is gisteren verkocht. De reden was dat ie veel te duur was en dat we hem eigenlijk bijna niet gebruikten, dus theoretisch zouden we hem niet moeten missen. Maar toch: dat zullen we wel. Daarom een kleine tribute van foto’s van een oude trip, die mooi aangeven waar hij voor stond: vrijheid, gaan waar je wil, 5 man 5 fietsen en een hond erin desnoods, door t bos.  Al je spullen bij je, lekker fietsen, koken op een vuurtje, mmmm. Nog iets om te missen: nieuwe eigenaar vond mijn fiets (die altijd achterin stond) ook wel tof, dus die is nu ook weg.

Ander nieuws: Nieuwe visums voor komend jaar binnen, vanavond Roel en Harry ophalen (leuk!) wat nieuwe collega’s bij Kamworks dus hopelijk wat minder werkdruk voor mij. Volgend stukje zal wel een verhaaltje over een trip met Roel en Harry worden.

 

 

 

 

 

One Comment

  1. annemie impens
    Posted July 9, 2012 at 4:49 am | #

    alleen maar goeie herinneringen aan onze trip met Tom,kan me voorstellen dat het effe slikken is om hem uit te zwaaien. En nu,brommeren..? kleinere auto? Wist niet dat Roel en Harry al weg waren,kans gemist om iets mee te geven..Veel plezier met elkaar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*