© 2012 Brecht

Beroemd

We worden beroemd !

Twee keer op TV geweest de afgelopen weken.  Bovenste filmpje komt van het VOA (Voice of Asia) televisie station en is een uitzending over Kamworks en Picosol.  (in het Khmer, maar als je oplet komen er een paar stukjes Nederlands voorbij voordat de voiceover begint)


Tweede video is van het Bayon Journaal (toch wel “het 8uur-journaal van Cambodia”) waarin een item te zien was over een paar rare mensen die Mt Bokor op gingen fietsen. De cambodjanen zijn gek op Bokor, dus alles omtrend die berg is nieuws-waardig. Zeker als er dan mensen op gaan fietsen (iets wat de meeste Cambodjanen voor onmogelijk zullen houden) Jolanda en ik waren er bij en komen een paar keer voorbij gefietst. Mooiste stukje vind ik het interview met die oudere man met de lamp op zijn kop.

http://www.youtube.com/watch?v=gfg76kOh-UE&feature=youtu.be

Waarom staat er geen foto boven in beeld? Onze schijf zit vol. Ik mag niks meer uploaden van de provider. Zodra dat is opgelost weer wat leuke foto’s.
Update: ik heb de portomonnee getrokken en wat extra ruimte gekocht. Dus binnenkort weer foto’s! Voor nu vast een Romantisch plaatje uit Mondulkiri bij deze post gezet.

 

6 Comments

  1. Posted September 17, 2012 at 12:42 am | #

    Berucht en Beroemd

  2. Iwan
    Posted September 17, 2012 at 2:26 am | #

    Mag ik jullie handtekening?

  3. Bauke
    Posted September 17, 2012 at 2:28 am | #

    Jongen, je had je wel ff mogen scheren voor de nationale televisie 🙂

    Leuk dat Jolanda een vrouwelijke voice-over krijgt.

    Kus!

  4. Jasper
    Posted September 17, 2012 at 2:54 am | #

    Goed zeg! Lekker ook: ‘chef werkplaats’ op 1m van de kolomboor zonder veiligheidsbril…

  5. annemie impens
    Posted September 18, 2012 at 4:19 pm | #

    hoi indrukwekkend,ziet er goed uit ook al begrijpen we er niet veel van.Echt geweldig weer was het niet, beetje regen.. Moet wel zeggen dat jullie er allebei een beetje magertjes en getraind uitzien…Moet ik me zorgen maken? of zijn de 7 magere jaren begonnen?

  6. Brecht
    Posted September 19, 2012 at 7:34 am | #

    Afgetraind? daar twijfel ik aan, maar ik zie het maar als een compliment. Magertjes? Ik heb inderdaad niet meer zo’n bolle kop als op de trouwfoto’s 🙂 Maar mager kan ik mezelf nog niet noemen hoor. Maar we bewegen wat meer en eten minder, gewoon omdat dat zo uitkomt. Bauke en Fran kunnen binnenkort rapport uitbrengen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*