© 2013 Brecht

Pre Vihear

Oke oke,

We zijn net al een paar dagen weg geweest, maar ja. Als de Koning’s verjaardag goed gevierd moet worden en iedereen verplicht 3 dagen vrij is en je dus 5 dagen achter elkaar weg kan, dan doe je dat toch? Op twee motoren helemaal naar de Noordelijke grens met Thailand dit keer. 5 dagen asfalt en jungle rijden en onderweg zo veel mogelijk tempels mee pakken. Wat een voorrecht om hier te wonen en dit soort dingen in een lang weekend te kunnen doen. Wat een prachtige ervaring weer. En oke, er waren momenten die minder leuk waren, maar dat zijn de momenten die achteraf in de categorie “avontuur” vallen en de trip juist zo mooi maken.

 

6 Comments

  1. Erna
    Posted May 15, 2013 at 11:41 pm | #

    Echt supergaaf, jullie kunnen zelf wel gids worden.Groeten uit Kamerik, Erna.

  2. Bauke
    Posted May 16, 2013 at 1:05 am | #

    Gaaasten, wat een ubervette trip weer! Ik ben jaloers.

  3. sophie
    Posted May 16, 2013 at 1:59 am | #

    ik ook! ook jaloers! Wat een gaaf mooi stoer avontuur!

  4. joke
    Posted May 16, 2013 at 3:08 am | #

    Wow! Wat waren dan de minder leuke dingen? Heb je toch nog iets aan je motorrijbewijs allebei. Echt heel mooi. Ik begrijp de jaloezie en de reisleidertip. Had ik al gezegd dat het echt hele mooie plaatjes zijn…

  5. Jasper
    Posted May 16, 2013 at 5:10 am | #

    Kan je heimwee hebben naar een hele korte vakantie? Supervet en inderdaad mooie plaatjes geschoten!

  6. Brecht
    Posted May 16, 2013 at 8:42 am | #

    Minder leuke momenten? Bijvoorbeeld als je de 1e dag, die bedoeld was om een beetje in te komen ruim 1,5 uur aan t zoeken bent naar t goede paadje in een onoverzichtelijk moeras terwijl je eigenlijk wel al klaar was met motorrijden. En dat je dan maar terug gaat naar waar je vandaan komt, een gids mee neemt en je denkt op de goede weg te zijn. Maar dat die “big road” ook gewoon weer een verzameling karresporen blijkt te zijn. En dat het dan donker wordt en je even twijfelt of je zonder kampeerspullen of wat dan ook maar in het moeras zal overnachten omdat in t donkere rijden ook niks is… Was echt blij met de GPS op sommige momenten zodat we in ieder geval konden zien dat we in de goede richting reden en iets van vooruitgang boekten.

    En gidsen? tja heb er vaak over nagedacht tijdens t rijden. Gewoon een paar mensen uit NL uitnodigen en een week gaan rijden hier. Super lijkt me dat.

    Volgende tripje wordt iets met t buitenland, de bergen inin Vietnam of zo. (Als je de fietswedstrijdenniet mee neemt zoals overmorgen inn Kep alweer)

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*