Over ons

Over Jolanda en Brecht

Jolanda en Brecht houden van reizen, van de aarde, van elkaar en van hun 2 kinderen. Ze leven al jaren nogal minimalistisch. Soms uit nood, soms uit gemak en steeds meer ook uit principe. Het is hun missie om mensen te helpen inzien dat in balans met de aarde leven geen offers vereist, maar juist heel veel moois kan brengen.

Dit blog is ooit gebouwd voor “het thuisfront” om foto’s en verhalen te kunnen delen toen we in Cambodja woonden. Later werd het een reisblog toen we vanaf daar naar huis fietsten en werden de volgers ook wat diverser. De laatste jaren plaatsten we heel sporadisch wat: over zaken die ons ├Ęcht aan het hart gingen. En nu: nu zijn we weer op reis en koppelen we dat aan onze missie om meer mensen het mooie van matigheid te laten inzien. Alle oude content blijft lekker staan. 

Voor de website zijn we dank verschuldigd aan Letty (DeNijsOntwerpt) die de eerste opzet gemaakt heeft toen wij tot over onze oren in de stress zaten vanwege de bruiloft, een verbouwing en het inpakken voor de verhuizing. Ook dank aan Allan Cole, die het theme wat de site nu gebruikt (autofocus) heeft ontwikkelt. Prachtig simpel thema waar de foto’s mooi in uit komen.