© 2012 Jolanda

Teamuitje, training, international childrensday en nog veel meer.

Jee, we zitten hier alweer een jaar. Een jaar wat voorbij gevlogen is. Ik ga hier niet sentimenteel doen, maar het was erg bijzonder in alle opzichten en ik moet zeggen dat het bijzonder blijft. Bijna 2 maanden geleden hebben we de laatste dagen met Wil en Corinna doorgebracht tijdens Khmer nieuwjaar, gelukkig hadden ze het beste met ons voor en hebben ze hun vlucht naar huis met een weekje uitgesteld. Het teamuitje naar Kep met mijn team, waarbij een aantal teamleden verbaasd waren dat de zee zout proefde. Gezellig met Brecht een weekendje chillen in Kampot om een jaar getrouwd te vieren en meedoen met mountainbikeraces (en op het podium belanden:-),  Verjaardag vieren en de volgende dag voor 2 dagen lang met Tra op pad op onze brommers om MoonLights rond te brengen in de verste uithoeken van Cambodja. We hebben echt alle wegen in alle soorten en maten gehad en met name veel, maar dan ook echt heel veel modder. Om 18.00 uur dachten we dat we er waren, maar die drie kilometer die ze ons voorhielden waren er 10. 10 kilometer je brommer voortduwen door dikke drek, zonder licht en met de angst dat je bijna aan je laatste druppel benzine toe bent gekomen en geen huis in de verste verte te bekennen. Wat waren wij blij na 15 uur op de brommer dat we bij ons hotel aankwamen, compleet onder de modder en zonder slippers ( die waren gesneuveld onderweg). Je had het gezicht van de eigenaren moeten zien.

Afgelopen week hebben we de kids van het weeshuis getracteerd op een middagje zwembad. Het was tenslotte international childrenday. Brecht met de pickup en ik met de kleine vrachtwagen met zo’n 60kids richting het zwembad. Jee, wat waren die blij en dankbaar. Helemaal super!

Voorlopig wordt het nog niet saai hier en gaan we het tweede jaar vol goede moed tegemoet!

Tot de volgende update

Jolanda

 

no images were found

 

4 Comments

 1. miriam
  Posted June 3, 2012 at 7:04 pm | #

  Super leuke foto’s!!! echt genieten. xxx

 2. anne zwetsloot
  Posted June 3, 2012 at 10:57 pm | #

  kunnen ze ook zwemmen . wat kun je ze daar nog blij maken .daar word je zelf ook blij van. liefs anne

 3. annemie impens
  Posted June 4, 2012 at 5:20 pm | #

  gezellige foto’s..wat een energie om door zo’n baggerwegen te brommeren/lopen.Wie is op het podium beland? geland?

 4. Brecht
  Posted June 10, 2012 at 5:20 pm | #

  Beiden niet,
  Maar gelukkig waren de race foto’s al weer wat ouder en was er deze week weer een race! NU wel raak! Lees de komende post voor meer over round 3 op Phnom Basset! Wat een cliffhanger 🙂

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*