© 2012 Brecht

Trots

Een beetje trots zijn we best wel: Afgelopen weekend de halve marathon in SiemReap uitgelopen. Supermooie wedstrijd tussen de tempels rondom Siem Reap door. Wat een prachtig decor om te rennen en super leuk om zo veel mensen langs de lijn te hebben. En nog prima tijden ook, want net onder en net boven de 2 uur, da’s toch best aardig voor een 1e en een 2e keer dat je zoiets doet? Een klein verloop van de wedstrijd: superdrukke, maar gezellig start waarin je vreselijk veel bekenden tegen komt. Een eerste 11 km die super goed gingen en waarin we tegen verwachting in samen hebben gelopen, een steeds dunner en uitgerekter veld lopers, een terugvallertje op 14 km en en bij 18km tegen je pijngrens aankomen en er achter komen dat die laatste 3 km die je altijd dacht er wel aan te kunne plakken echt wel heel zwaar zijn. En dan heel blij over de finish komen. Super!

De dag ervoor is op dezelfde locatie een charity bike race. Omdat we toch wel veel getraind hadden op het lopen en dat niet wilde vergooien met een race de dag ervoor hebben we niet mee gedaan, maar uiteraard wel naar de wedstrijd geweest om wat vrienden en bekenden aan te moedigen.

Mooi weekendje weer dus. Werkupdate: Vanochtend een hals over kop ingepland jobinterview gehad en besloten het niet te doen. 4x in de week heen en weer voor 4x 1 uur werk vond ik toch niet zo handig…

En verder: Komende zondag een heel tof MTB evenement in Kirrirom national park voor Jolanda en Ik ga Jasper van t vliegveld halen. Zin in!

 

5 Comments

  1. annemie impens
    Posted December 3, 2012 at 4:17 pm | #

    ja,fantastisch zeg..gefeliciteerd. Nog spierpijn vandaag?Stevige handdruk en kus voor de volhouders. Hier sneeuwt het voor het eerst, altijd weer bijzonder.

  2. Jasper
    Posted December 3, 2012 at 4:18 pm | #

    Jaja! Kom eraan! Bijna onderweg… Even m’n tas pakken!

  3. Wanda
    Posted December 3, 2012 at 4:24 pm | #

    Whaaaaa Jasper, veel plezier geef ze een dikke knuffel!!!! Lekker sportief weekendje gasten! Proficiat, mooi tijd hoor!

    Tot heeeeeel snel skypes xxxx

  4. greet zwetsloot
    Posted December 5, 2012 at 5:24 am | #

    Wat een prestatie en een doorzetting voor jullie!! gefeliciteerd!!
    Jullie blije gezichten. super hoor!!
    Veel plezier met jullie gast Jasper.
    Lieve groetjes en kus van ons

  5. Annemarie Krijnen
    Posted December 7, 2012 at 3:47 am | #

    Respect!! Goed gedaan!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*