© 2013 Brecht

Nieuw huis

Eindelijk een update, laatste is alweer bijna twee maanden oud. Ondertussen zijn we natuurlijk al in Nederland geweest dus veel hoef ik niet te vertellen. Wel een gelegenheid om hieronder wat foto’s te laten zien van ons nieuwe huis in PhnomPenh. Superfijne plek waar we ons echt al thuis voelen.

Andere korte updates: Brecht is afgelopen week begonnen bij Comin Khmere  enorm wennen na zo lang “niets” gedaan te hebben maar wel erg interessant en zeker een mooie stap. Gisteren hebben we al Koninginnedag gevierd. Vast niet zo groots als in NL maar toch erg leuk. We hebben de eerste wedstrijd van t seizoen op de mountainbike gehad. Zwaar! beter wat meer gaan trainen.

En ook alweer een korte trip gemaakt, daar zal ik een los bericht over plaatsen. Snel meer dus!

One Comment

  1. Jasper
    Posted April 29, 2013 at 8:13 pm | #

    Zohee! Die badkamer vermomd als slaapkamer is wel heel ernstig! Ach, je kan er nog eens een koe slachten ofzo. Tuinslang erin en klaar!
    Zijn de schroefgaten in de houten platen nog niet uitgelubberd?
    Fijn plekkie hoor!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*