© 2012 Brecht

Roel en Harry op de Koffie

Na een reis van Amsterdam, via Praag en Seoul en uiteindelijk zelfs Phnom Penh, moesten we Roel en Harry toch nog even 1,5 uur in de auto zetten naar Sré Ampil. Daar een eerste bakkie gedaan met …..whalalalalalalala…..echte worst van Kamerikse bodem.

Na een vol Schema, Sre Ampil, Pre Vihear, Sieam Reap, Sihanoukville, Kampot, Kep (die gasten zien in 3 weken meer van Cambodja dan wij in een jaar!) zijn we met zijn 4en naar Mondulkiri vertrokken. Lekker koel en bergachtig, met Sen Monorom als hoofdstad die meer een dorp is, wat wel werd bewezen doordat we herkend werden nog voor we de bus uit stapten. Mr Awsome, ontmoet op een eerder bezoek een half jaar geleden, is een praatjesmakende ADHD Cambodjaan  en eigenaar van een  “bar” waar je de meest intreressante personages uit Cambodja tegen komt. Op naar een drankje in de Crazy Gecko dus.

De dagen in Sen Monorom hebben we ons vermaakt met brommer rijden met als motto “waarom-zou-je-op-de-hoofdwegen-blijven-als-je-een-GPS-hebt”, jungletochtjes, slapen bij de locals en bakkies doen in the crazy gecko bar… Prachttijd, supermooi landschap, fijn klimaat, toffe mensen…heerlijk! Bijna jammer om weer te gaan werken. Misschien moeten we de belofte om de crazy gecko een maandje te runnen toch maar waar gaan maken…

En Roel en Harry? Die zijn inmiddels al weer terug naar NL, Ik hoop dat ze t net zo gezellig vonden dat ze er waren als wij.

 

3 Comments

 1. Jasper
  Posted July 30, 2012 at 2:05 am | #

  Vette shit! Brecht, regel die crossmotor vast, want ik zie dat in december niet zitten op een scooter! (zie ik daar trouwens een c’tje?)

 2. brecht
  Posted July 30, 2012 at 8:12 am | #

  Tuurlijk zie je een c-tje! Zit er vol mee. Alhoewel de nieuwe versies zoals je ze op de foto ziet Honda Wave of Dream heten (of Viva of Smash als het Suzuki’s zijn)

  We hadden wel 1 c-tje mee: Een Cub 70 waar Jolanda op reed en waar ik gelijk zin van kreeg om er 1 voor haar te kopen..

 3. Erna
  Posted July 31, 2012 at 1:54 am | #

  Ziet er supergaaf uit.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*